Get more social -TC:n osallistuja Aleksandra Smirnova kertoo...

Olin Poznanissa treenillä "Get more social". Se oli tosi mahtava kokeilu. Minä opiskellut englantia monta vuotta, mut siellä aloittanut puhua! Ja se oli todellinen onne) 
Myös oli kiva, että olen tutustunut ihmeisiin monista erilaisista maista: Italiasta, Ispaniasta, Englannista, Tanskasta, Puolasta ja muista. Mun mielestä, se on hetki kun ajattelu vaihtelee, ja sinä ymmärrät, mikä ihmeellinen on maailmaa. 
Tarvi sanoa, että opiskelukin oli tosi mielenkiintoinen. Aihe oli media ja bisnes. Se on mun ala, mut teidän paljon uutta seminaarilla)

  • Anastasija, Eeva ja Teemu 
    Get more Social - training kurssissa Puolassa

  • 18-23 November 2016 Poznań, Poland

  • 18-23 November 2016 Poznań, Poland

GREEN INNOVATION LAB - NUORISOVAIHTO LIETTUASSA

Yhdistyksemme on osallistunut Green Innovation Lab -nuorisovaihtoon Liettuassa 15.-23. elokuuta 2016.

Osallistujat Italiasta, Belgiasta, Ukrainasta, Slovakiasta, Alankomaista, Suomesta sekä Liettuasta tapasivat Vilnassa ja viettivät unohtumattoman viikon Antaliepten Uudistajien Laaksossa.

Lisää tietoja hankeesta englanniksi 

GREEN INNOVATION LAB, Lithuania 15-23.8.2016

Nuorisovaihdon aikana osallistujiat jakoivat tietoja omien maiden ekologisista innovaatioista, osallistuivat suunnittelun työpajoihin, loivat huonekaluja vanhoista materiaaleista, osallistuivat Bizz -konferenssiin ja tapasivat Liettuan lountoa vaelluksen aikana. Joka maa on järjestänyt myös oman kansallisillan:kansallisruokia, tietokilpailuja, musiikkia ja tanssia.

Olemme saaneet uusia ystäviä eri maista, ideoita tuleviin projekteihin ja unohtumattoman kokemuksen Liettuassa.