ERASMUS+ 4U -nuorisoleiri

6.-8.5.2016 - AHTELAssa toteutettiin ERASMUS+ 4U -nuorisoleiriin yhdessä Jyväskylän Fenix ry:n kanssa. 

//www.siriusturku.fi/281998863

 

Lahjakkuuden meri, leiri Ahtelassa 28.6.-2.7.2016

7-10.7.2016 LEIRI TIPPSUNDISSA, TAIVASSALO

GREEN INNOVATION LAB - NUORISOVAIHTO LIETTUASSA

Yhdistyksemme on osallistunut Green Innovation Lab -nuorisovaihtoon Liettuassa 15.-23. elokuuta 2016.

Osallistujat Italiasta, Belgiasta, Ukrainasta, Slovakiasta, Alankomaista, Suomesta sekä Liettuasta tapasivat Vilnassa ja viettivät unohtumattoman viikon Antaliepten Uudistajien Laaksossa.

Lisää tietoja hankeesta englanniksi 

GREEN INNOVATION LAB, Lithuania 15-23.8.2016

Nuorisovaihdon aikana osallistujiat jakoivat tietoja omien maiden ekologisista innovaatioista, osallistuivat suunnittelun työpajoihin, loivat huonekaluja vanhoista materiaaleista, osallistuivat Bizz -konferenssiin ja tapasivat Liettuan lountoa vaelluksen aikana. Joka maa on järjestänyt myös oman kansallisillan:kansallisruokia, tietokilpailuja, musiikkia ja tanssia.

Olemme saaneet uusia ystäviä eri maista, ideoita tuleviin projekteihin ja unohtumattoman kokemuksen Liettuassa.

Get more social -TC:n osallistuja Aleksandra Smirnova kertoo...

Olin Poznanissa treenillä "Get more social". Se oli tosi mahtava kokeilu. Minä opiskellut englantia monta vuotta, mut siellä aloittanut puhua! Ja se oli todellinen onne) 
Myös oli kiva, että olen tutustunut ihmeisiin monista erilaisista maista: Italiasta, Ispaniasta, Englannista, Tanskasta, Puolasta ja muista. Mun mielestä, se on hetki kun ajattelu vaihtelee, ja sinä ymmärrät, mikä ihmeellinen on maailmaa. 
Tarvi sanoa, että opiskelukin oli tosi mielenkiintoinen. Aihe oli media ja bisnes. Se on mun ala, mut teidän paljon uutta seminaarilla)

  • Anastasija, Eeva ja Teemu 
    Get more Social - koulutuskurssilla Puolassa

  • 18-23 November 2016 Poznań, Poland

  • 18-23 November 2016 Poznań, Poland

Get More Social -projekti Puolassa

Lähdin Poznanin Get More Social -projektiin Puolaan avoimin mielin. Tiesin, että kyseisessä projektissa opeteltaisiin sosiaalisen median markkinointia ja tutustuttaisiin ympäri Eurooppaa tuleviin projektilaisiin. Erityisesti projektin aihe houkutteli, sillä teen työtä tällä hetkellä sosiaalisen median parissa. Reissua voisi osittain kutsua hypyksi tuntemattoomaan, koska en tuntenut ketään osallistujista. Päästyäni Poznanin majoituspaikalle oli selvää, että seuraavista päivistä tulisi mahtavia. Ryhmä vaikutti mukavalta ja samanhenkiseltä. Projektin aikana osallistujat ystävystyivät keskenään erittäin hyvin ja paikalta lähtiessä tuntui, kuin kyseiset henkilöt olisivat olleet tuttuja jo pidemmän aikaa. Tulen varmasti pitämään yhteyttä osallistujiin ja vaihtamaan kuulumiset, mikäli matkustelen heidän maissaan. Puolan kulttuuri itsessään oli erittäin tuttua minulle, mutta matkalla oppi silti paljon kulttuureista, sillä ryhmäläiset tulivat noin. kymmenestä eri maasta. Itse SoMe puolelta opin käytännön asioita SoMe markkinoinnista, joita tällä hetkellä hyödynnän töissäni. Oppiminen tapahtui erilaisissa workshopeissa ja järjestäjät olivat hankkineet myös kaksi Puolalaista luennoitsijaa, jotka olivat alan rautaisia ammattilaisia. Eli typistettynä reissusta jäi käteen paljon uusia ystäviä, kunnon kulttuurikylpy ja erityisesti Some -markkinoinnin optimointia. Voin lämpimästi suositella vastaavia projekteja!

                                                                                                                           Teemu