Vihreän Siilin ilta - kesäleirille osallistuneille nuorille suunnattu tapahtuma Runosmäen nuorisotalossa

26.8.2017 Kesän 2017 leireille osallistuneita nuoria kutsuttiin Vihreän Siilin iltaan Runosmäen nuorisotalon Kerhokahvilaan. Tuttuja kasvoja tavattiin lämpimissä ja leikkisissä merkeissä.

 

 

Minä voin pelastaa Maailman! - ekologinen leiri 8-15 v. lapsille ja nuorille

Minä voin pelastaa Maailman! - ekologinen leiri 8-15 v. lapsille ja nuorille toteutettiin menestyksellisesti Ahtela -leirikeskuksessa 7. - 14. elokuuta 2017

Leirille osallistui 10 lasta ja nuorta Turusta, yksi lapsi ja kaksi nuorta aikuista Pietarista sekä kuusi aikuista Turusta ja Pietarista. Kaikki osallistujat olivat venäjänkielisiä lukuunottamatta turkulaista psykologi Kalle Kivijärveä. 

Leirillämme lapset ja nuoret tutustuivat ekologian perusteihin, sekä saivat tietoja miten ihminen voi elää harmoniassa luonnon kanssa.

Opiskelu tapahtui non-formalisessa muodossa, interaktiivisten pelien ja taiteen kautta. Myös uinti meressä, sauna, veneily, kajakkimelonta, upea sää ja hieno henkilökunta tekivät leiristä unohtumattoman niin lapsille kuin aikuisille! 

Leirillä lapset ja nuoret tapasivat niin vanhoja tuttavuuksia kuin täysin uusia ystäviä!  

On aina yhtä hauskaa juhlia Neptunuksen päivää - jopa kesän toista Neptunuksen päivää!

Myös satujen improvisointi onnistui hauskalla, uudella tavalla. Nuoret esittivät "Turnip"-satua ja aikuiset onnistuivat "Sisar Alenushka ja veli Ivanushka"-tarinassa.

Nuoret esiintyivät myös "Vihreä Siili" -improvisaatiossa, kertoivat hauskan kaskun Tyttö Gadjasta ja lauloivat surullisen kappaleen "Mene pois ja sulje ovi ..."

Leirinohjaaja Mashan kanssa oli aina hauskaa:)

Toivomme lämpimiä jälleennäkemisiä kaikkien leirille osallistuneiden kanssa! Alla kuvallisia muistoja yhteisestä ajasta.